MID ONE

Prológus: A felpakolt MP3-ak minősége vetekszik a 4CH MOD-ok minôségével (sőt!), ámde azoknál jóval nagyobbak :). Kazettáról lett bedigizve jól. Zaj rulez. Nameg a számok legtöbbje ki se lett keverve rendesen, mer csak szórakozásból készültek. A szimpatizátor eszköz neve, amivel ezeket elkövettem: KORG 05R/W hangmodul, valamint Amigás dobgroove-ok fajin 8 biten. Minőség odabasz ;)
Ződ betűvel az én kommentyeimet, pirossal meg a nagysikerű Henryke beszól szekciót olvasshassa aki akarja.

Manson Na ez egy jó szám borzadalmas megvalósitása. A dob hangos mint szódás a lovát, a szólóhangszer fos furuja, az akkordbontás meg lopás M. Manson-tól. Azt ajánlom ne hallgasd meg. Ha mégis megteszed... hát én előre szóltam. Jó kis depeche-es kezdése van (csak ez az egy lágy szinti-bass hangszin volt a KORGban? :) Kár volt a pánsipot betenni...
Akad Atom basszus, és Angel főtéma. Na ez egy jó példa arra, amikor azt mondod hogy nem vagy zenész. Pedig de vagy. Csak abbahagyod bazze! (mármint a számokat, mint ezt pl.) Király, teccik, meghallgattam 2x, 10-ből 8 lazan.
Angel Valami filmszerű dologhoz készült elvileg, de persze nem lett belőle semmi. Milyen az a filmszerű dolog? Ahhoz nem zeneszerű dolog kell? Akkor viszont nem ok, mivel ez zene. Jó, kicsit olyan semmilyen, de jó. Filmes az tény. (hehe, megismertem a lopit ebben is :) És ugyanaz a főtéma! Szóval visszavonom: csak befejezted ezt a számot... csak egy másikban. (az előzőben jobb volt)
Angel2+ További próbálkozás az előzőekkel egyidőben keletkezve. Kick ass zongi akkordbontás. Ahhoz képest, hogy nem vagyok zenész... hmm. :) Télleg szar a minőség, mondgyuk én is szarminőségbe pakoltam fel neked (főleg ami a Prolog és MorningLove-ot illeti) Bontás télleg jó, kérdés hogy be lett jáccva, vagy note-edittel van, mert nem mindegy (Be lett jáccva). Kár hogy minden full quantize, kicsit gépies ezért. Angel1 nekem jobban bejön.
Ann Nem, ezt a számot, nem Ennio Morricone irta! Ez nagyon igéretesen kezdődik... bazz kurva jól kezdődik (real-time-ban review-olok ugyanis - hja kerem, ha valaki gyorsan gépel, újságirók ruleznak!) kár hogy szar minőség (de méé???) nincsen bassz, legalabbis eddig. (kár, kis frettles bass milyen jóóó lenne bennee!) Foglalkozni kellet volna vele, szeretni kellett volna, és akkor 10-ből 9 lenne. Igy sajna csak 8, de ebben is benne van az igéret... csakhát... Nemtom :)
Axl Xedik Axel F. feldolgozás, kényelmes ütemben. A Henryke betét kurvára erőtlen lett sajnos. De eccer majd megirom a tökéletes Axel feldolgozást, és akkor lesz nemulass. Apam, hányadik AXEL feldolgozás ez??? (kár hogy az én MIDIjeim megvannak csak hallgathatatlanok: kell hozzájuk egy sc55+MDF2+AMIGA+KCS na ezt szerezze be valaki! - szóval nekem is van AXEL-em MIDIben...) Szóval ez az AXEL egesz jó, érdekes. Mondjuk Faltermayer mestert nem lehet elrontani eccerűen, igy értekelni nehéz. De tényleg nagyon jó. Télleg halk a Henry-betét... Kár...
Bary Ez egy semmi, de jó a ritmikája. Jól kezdődik ez is, sőt nagyon jól kezdődik.... (realtimeba irok megint) huh, ez a bassus ez miez? MIEZ? miért kellett???? Jaj nem voltam ott hogy szójjak... Dob kurvajóóó!!! Mintha loop lenne... az?? Hát ez milyen jól kezdődött, olyan gyászosan végződött (olyan mint az élet, hehe) ( Már megint ez az életmániája :) - Nemtom )
Digital Próbáltam átdolgozni a Blue Wavest, de nem sikerült. Viszont a dallam és a ficere jól sikerült. EZ tiszta Giorgio Moroder (ha nemtod ki az akkor egy fasz vagy) teljesen profi szerintem, sőt annyira tecc igy másodszorra hallgatva, hogy ez kap a 10-ből 8 és felet! Bizony. Hihetetlen de igy van. Azért nem 9 mert rövid. (össz. 3szor hallgattam meg)
Drive Hangulatjelentés egy patternben. Jó, filmzenébe betétnek tökéletes, illetve reklámba is jó lenne. Illetve sygnal-nál is.
Rain Detto. Le van nyomva pár szőnyeg oszt jóva, ilyet tucc akármikor 100-at.
Groovie Madonna "feldolgozás". Nem kellet volna ;) Filmbe elmegy ez is, semmi különös. Ujjgyakorlat.
Guit Rambo lopi. És HANGOS a szóló! Bazz, nagyon filmesek igy a végefelé... oan janhammeres... jó, persze a Rambot kár volt...
Lite Grooooove rulezzz... Csak lájtosan. Na ez biztos loop. Nemtok erről mit irni, ez csak olyan pityimityi. (Te is úgy vagy vele, hogy a MODjaid ezerszer jobbak mint a soksávos MIDjeid. Én is igy vagyok.)
No Symphony Ennek semmi köze sincs semmiféle szimfóniához, viszont az egyik legjobb téma van benne amit eddigi életemben kitaláltam. Sehogyse kezdődik... na várjunk picit. (nem vót abba a KORGba cutout vagy valami az elec-piano-ra rá?) EZ nekem kicsit kaotikus, de lehet hogy csak azért mert 23.49-van és én meg 6.00-kor keltem (magyarul hig fos vagyok). Dehát ha nem ragad meg elsőre akkor már ne ragaggyon... szóval ugorjunk... (itt a közepe felé mondjuk nem rossz) 10-ből 6. ( Szerintem hallgasd meg megégeccer, frissen... - Nemtom )
Symphony Ugyanaz másképp.
Off Jamie és a csodalámpa befigyel. Jamie :) Boldog gyerekkor... Jópofa. Asszem én ezt hallottam még anno.
One Chiptheme One midiben. Chipteme One - mit is mondhatnék? Ha van klasszikus ami fogható a Tune2-höz akkor a ChipOne az az. Midi-ben persze más egy kicsit, sokkal lágyabb meg unalmasabb, szóval midi verzió 10-ből 9, chip verzió 10-ből 10! ( Sok lesz az! - Nemtom ) (author comment: egy klasszikus nem attól klasszikus, hogy sokan ismerik, hanem attól hogy minden megvan benne ami egy klasszikushoz kell - mégha egy ember ismeri is a világon csak...) Állat viszont a zongi futam a betétben a trombita alatt.
Pff Eccercsak gondoltam majd irok nagy szép, fennséges dallamot. Háááát... Hát igy a Chip után semmi se lehet elég jó, szóval gyorsan egy kis YummyGap... No. Most már mehet. Igényes indulás. (nincs valami cutout a KORGBAN? ja ezt már kérdeztem...) ( Miafene az a cutout? - Nemtom ) Fenséges dallam... hmm... inkább népzenei jellegű, viszont annak jó. A fenséges dallam felfelé ivel (DURban) csak hogy tudd... Ez lefelé ivel, viszont nagyon szép és kellemes. Nagyon szép. Ez 10-ből 9. Az alapon kéne dolgozgatni kicsit.
Pff Ex Ugyanaz lilában. Ugyanez lilában (bár én ezt a dallamot fehérnek hallom) kicsit "rábeszélősebb" de persze nem veszik el a szépsége. Szerintem Nemtom egyik legjobb dallama!
RFV Eszt szeretem. Már csak azé is mer egy kis semmi, de kurva jó buli ha live játssza az ember. Csak tudnám, hogy a nevét hogy találtam ki. Pillancsunk csak a billentyűzetre... :) Huh, van benne Flanger bőven bakker! Jópofa, sok értelme nincsen de aranyos.
Rithm Nesszkávé.
The 09 Ezekkel a számcimekkel midig is bajba vótam. Oszt hogy ez mi aszmeg nemtom. Jó MODos-an hangzik. Ez olyan kifejezetten Nemtom-os style (nem véletlenül persze, hehe, megismertem aztán) Jó. 10-ből 7. Filmbe állat lenne. ( Megismerted? Akko áruld mán el hogy mégis mi lenne ez, mer én télleg nem tudom. Ez csak egy érdekes akkormenet. - Nemtom )
Totty Funny theme. Neeem, nem az. Ez az enyim és funny. Gondolom Totyáról... mint mongyak. Hehe, szar. Dehát van ilyen, én is irok sok szart (csak nem mutatom meg Neked bebeee...)
Un Az isteni Totya kool hangszineiből iródott hüjeség. Ez már jobb. DE nem sokkal :)
Un2 Megintcsak. Szintén.
Winner Próbálkozás a tökéletes felülmúlására. Rossz ötlet volt. Viszont a végén levő rész az mókás. Ez egész jó, érdekes, kicsit hülye kábszeres hatása van, de jópofa.

Epilógus: Na. Szóval most van 00:16 és készen vagyok. (most éppen az Angel megy, mert ezt szeretem.) Nem birtam ki, hogy ne hallgassam végig mindet, és nem birtam ki hogy ne irjak hozzájuk valamit. Az online-realtime-review alatt 1/2 liter csokis joghurt, másfél doboz light marboro, 1/4 liter coca-cola került felhasználásra. A letöltött adatok mennyisége kb. 30-40MB. Felhasznált szoftverek: ModplugTracker (with reverb + bassEXP) + WinAmp + Opera6.0 és egy "oprenncer" amiben kicsi start gomb van alul, de nem jut eszembe a neve. (doorsXP, vagy korridorXP, valami ilyesmi...)

A YummyGap.mod (Mantronix/Tip klasszikusa Amigáról) egész pontosan 13szor indult el véletlenül. (a lomtárban végezte a gaz!) Az Opera két alkalommal fagyott.

Henryke.